ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Медіапродюсер Олексій Семенов підтвердив свою участь в оновленні телеканалу "Рада"

16.12.2021, 16:32
Фото з архіву Олексія Семенова / gordonua.com
Фото з архіву Олексія Семенова / gordonua.com

Продюсер Олексій Семенов підтвердив свою участь в оновленні парламентського телеканалу “Рада”. Про це він повідомив Радіо Свобода

За словами Семенова, на “Раду” його залучили як консультанта.

“Консультую по формату каналу, студії, локації, графіка, аудіо. Загальна концепція. Тренінги для ведучих. Стиль і грим”, – сказав Семенов.

Радіо Свобода поцікавилося в Семенова, хто саме запропонував йому співпрацю з парламентським каналом, на яких умовах, зокрема і фінансових, та яку мету поставили перед ним замовники. Радіо Свобода оприлюднить відповіді Олексія Семенова, щойно він відповість.

Олексій Семенов запускав і перезапускав телеканали “112 Україна”, NewsOne, “Прямий”, а в червні 2019 року очолив холдинг “Новини” народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Тараса Козака (“112 Україна”, NewsOne і ZIK). 

30 квітня 2020 року він став генпродюсером міських телеканалів Kyiv.Live і Odesa.Live, які належать київському забудовнику та народному депутату від “Опозиційної платформи – За життя” Вадиму Столару. Однак у листопаді 2020 року Семенов залишив телеканали Kyiv.Live і Odesa.Live.

15 грудня 2021 року державний парламентський канал “Рада” оновив свій формат. Наразі він працює у форматі телемарафону з ввімкненнями для коментарів та гостями прямоефірних студій. Також щогодини виходить випуск новин. На каналі зазначають, що це тестове мовлення, а повноцінне розпочнеться 18 січня 2022 року.

На оновленому каналі з’явилися нові ведучі. Серед них – політтехнолог Володимир Петров, журналіст і блогер Сергій Іванов, а також низка колишніх журналістів з “112 Україна”, NewsOne і ZIK.

2 лютого Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 лютого 2021 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яке передбачає запровадження на п'ять років санкцій проти народного депутата Тараса Козака та юридичних осіб, що володіють телеканалами “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

Liked the article?
Help us be even more cool!