ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Медіаколаборанти виправили публікацію після критики на адресу ватажка угруповання "ЛНР"

Ватажок угруповання “ЛНР” Леонід Пасічник запропонував перейменувати сквер “імені героїв ВВВ” в окупованому Луганську на честь “русской весны”. Після обурення в соціальних мережах публікацію виправили. Про це пише окупаційний сайт ЛІЦ.

“Я пропоную сквер імені Героїв ВВВ (навпроти “Будинку Уряду ЛНР”) перейменувати на сквер Російської весни. […] Адже це наша новітня історія… про це забувати не можна. Тому змінюймо назву”, – заявив ватажок бойовиків на так званому круглому столі, присвяченому десятиліттю “русской весны”.

 
Ватажок угруповання “ЛНР” Леонід Пасічник пропонує перейменувати сквер “імені героїв ВВВ” на сквер “русской весны”. Фото – скрін “Реальної газети”

Як пише “Реальна газета”, ця публікація в телеграм-каналі видання зібрала багато обурених коментарів: жителі Луганська виступили проти перейменування і не розуміли, чим окупаційній владі не догодили “герої ВВВ”. 

 
Фото – скрін “Реальної газети”

Після цього пост виправили. Слова “сквер імені героїв ВВВ” змінили на “один зі скверів”. Виправлення відбулися в інших пропагандистських телеграм-каналах та на новинних сайтах. Водночас оригінальний текст новини все ще залишається в кеші пошукових систем.

 
Фото – скрін “Реальної газети”
Liked the article?
Help us be even more cool!