ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Медіаекспертка ІМІ на карантині займається медитацією та вишиванням

01.04.2020, 11:24
Фото Ірини Земляної
Фото Ірини Земляної

Медіаекспертка ІМІ на карантині почала займатися медитацією та вишиванням. Про це вона розповіла виданню Lustrum, яке зібрало історії людей, що знайшли для себе нові заняття або ж нових себе під час карантину. 

"Найбільший стрес у перші дні карантину в мене викликало відчуття втрати контролю над своїм життям. Зазвичай у мене все розплановано на декілька місяців уперед, і я чітко дотримуюся планів", – розповіла вона.

За словами Ірини Земляної, саме тому вона вирішила будувати нові плани карантинного життя та вносити нові традиції. 

"Перш за все в мене є розпорядок дня й тижня (далі поки не хочеться планувати). Я встаю в один і той самий час у будні й дозволяю поніжитися в ліжку на вихідні: це створює радість від вихідних днів, а не одноманітні дні тижня. О 14:00 обов’язкова медитація, а у вихідні час не такий уже й визначений. Медитувати системно почала саме на карантині, і вже третій тиждень роблю це регулярно. Спочатку тривога була такою сильною, що тільки медитація допомагала її зняти", – розповіла Ірина.

Окреме задоволення для неї – це вишивання ввечері після роботи. 

"Вишиваю складною полтавською технікою "білим по білому" шовковими нитками. У звичайному житті на вишивання ніколи не знаходила часу, але завжди хотіла. Тут чітко видно результати моєї роботи, а це надихає. А ще щовечора слухаю лекції чи вебінари з різних тем, на які знову ж таки ніколи не знайшла б часу, якби не карантин", – зазначила медіаекспертка.

Liked the article?
Help us be even more cool!