ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Медіа Пінчука «не почули» слів Пукача про Кучму і Литвина

30.01.2013, 07:19
У газеті «Факти» за 30 січня немає згадки про слова Пукача про Леоніда Кучму і Володимира Литвина. Про це повідомляє Інститут масової інформації.
 
Оголошення вироку колишньому начальнику департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексію Пукачу стало основною темою номера газети. Проте згадки про слова Пукача, в яких він фактично називає винуватців смерті журналіста Георгія Гонгадзе — Литвина і Кучму, — не було. При цьому, наприклад, у газетах "Сегодня" та "Комсомольська правда" цей епізод детально описано.
 
Як відомо, власником газети «Факти» є Віктор Пінчук — зять колишнього президента Леоніда Кучми.
 
Як писала «Телекритика», не згадали про слова Пукача в новинах й телеканали, які належать Пінчуку, — ICTV, СТБ і Новий канал. При цьому на всіх інших всеукраїнських телеканалах цю інформацію подали.
 
Нагадаємо, 29 січня 2013 року, в день винесення вироку, на запитання судді, чи зрозумілий йому оголошений вирок Олексій Пукач відповів: «І буде зрозуміло тоді, коли Кучма й Литвин будуть разом зі мною. Запросите в Кучми і в Литвина. Вони все розкажуть. Поэтому спросите за мотив и за умысел у Литвина и у Кучмы».
 
Liked the article?
Help us be even more cool!