ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Медіа Група Україна" призупиняє видання газети "Сьогодні"

02.09.2019, 16:10
Фото – mgukraine.com

Медіахолдинг “Медіа Група Україна” ухвалив рішення призупинити видання газети “Сьогодні”. Про це повідомляється на сайті медіахолдингу.

Останній номер щоденної газети вийде 27 вересня. 

Надалі, повідомляє медіахолдинг, у режимі 24/7 редакція надаватиме інформацію на сайті і в теленовинах.

“...Система збуту друкованої преси практично зруйнована, друк дорожчає у валютному вираженні, і тенденція до подорожчання збережеться. До читачів у регіонах часто доходять позавчорашні (а то і тижневої давності) новини. Останнім часом ситуація тільки погіршується, і саме тому ми призупиняємо випуск щоденної газети і концентруємо зусилля на розвитку сайту та теленовин під брендом “Сьогодні”. <...> Бренд “Сьогодні” продовжує жити і розвиватися в новому діджитал-світі”, – сказав директор “Медіа Групи Україна” Євгеній Бондаренко.

Як зазначив генеральний директор “Сьогодні Мультимедіа” Андрій Романенко, за останні дев'ять років середньотижневе охоплення газет (щоденних + щотижневих) знизилося на 52%. Водночас охоплення Internet зросло на 60%. 

“В Україні закрилося чимало газет і журналів, гравці, що залишилися на ринку, вже не в змозі підтримувати інфраструктуру, яка необхідна для його існування. Цілі сегменти ринку перестали існувати: збанкрутували підписні агентства, закрилися мережі продажів періодичних ЗМІ. Особливо ці проблеми актуальні для віддалених регіонів, міст із населенням 50 тисяч мінус, де газети традиційно читали. Немає сенсу друкувати газету і не мати можливості її поширити. Тому ми вирішили призупинити випуск щоденної газети і зосередити зусилля на розвитку сайту та ТБ-новин”, – сказав він.

Романенко запевнив, що всім співробітникам буде запропоновано наявні в групі можливості для працевлаштування або забезпечено справедливі умови звільнення.

Liked the article?
Help us be even more cool!