ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Медіа Група Україна" заявляє про глушіння сигналу телеканалу "Україна" під час трансляції матчів Євро-2016

07.07.2016, 14:10

ТОВ “Медіа Група Україна”, яка є офіційним транслятором Чемпіонату Європи з футболу, заявила, що під час трансляції матчів телеканал “Україна” зазнав зовнішнього втручання в супутникове мовлення, що перешкоджало мовленню телеканалу. Про це йдеться у заяві медіагрупи, опублікованій на її сайті.

Згідно з повідомленням, 6 липня під час прямої трансляції півфіналу Євро‑2016 за участю національних збірних команд Португалії та Вельсу з 21:30:26 до 22:30:35 годин було зафіксовано незаконне глушіння ТВ-сигналу телеканалу “Україна”, що поширюється через супутник ASTRA 4A, транспондер B22.

“Телеглядачі на території всієї України мали технічні проблеми з прийомом сигналу загальнонаціонального телеканалу “Україна”, а в багатьох взагалі не було можливості дивитися трансляцію Євро-2016 - через відсутність сигналу зі супутника.

Згідно з даними технічного спостереження, причиною проблеми з сигналом стало незаконне зовнішнє втручання. Зловмисники, застосовуючи потужне обладнання, глушили трансляцію Чемпіонату Європи, на який мільйони українських глядачів чекали чотири роки. Цинізм організаторів цієї замовної акції просто вражає і не може лишитися безкарним”, - йдеться у заяві.

“Медіа Група Україна” вимагає від компетентних органів ужити відповідних заходів та виявити джерело перешкоджання сигналу мовлення.

Як повідомляв ІМІ, ТОВ “Медіа Група Україна” (МГУ) заявило про чергову спробу зовнішнього втручання в супутникове мовлення телеканалу “Україна”, розпочату 11 травня 2016 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!