ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Media Development Foundation запускає проєкт для медіа – консультації та менторство

23.06.2021, 16:20
Фото – MDF
Фото – MDF

Громадська організація “Media Development Foundation” запускає новий проєкт менторської та консультаційної підтримки для локальних та нішевих проєктів – Core Consultancy & Mentorship Program і пропонує медіа заповнити заявки на участь.

Особливість проєкту – індивідуальні консультації з чотирьох актуальних напрямів: менеджмент, монетизація, дистрибуція та контент.

Упродовж останнього року медіаринок дуже змінився і диктує нові правила гри. Мета Core Consultancy & Mentorship Program – допомогти українським незалежним медіа покращити навички управління проєктами, впроваджувати нові моделі монетизації, змінювати стратегії та розбудовувати моделі читацьких підписок разом з менторами та консультантами ринку в умовах постковідної реальності. 

Що учасники отримають у межах Core Consultancy & Mentorship Program:

  • індивідуальні консультаційні послуги експертів;
  • онлайн- та за потреби офлайн-зустрічі в межах запланованого менторства;
  • детальний план консультацій та план впровадження змін;
  • тренінги з організаційного розвитку для відібраних медіа.

У  проєкті  можуть брати участь усі охочі медіа з регіонів та Києва.

Щоб стати учасником, потрібно:

  • визначити проблеми та складні питання вашого медіа, які потребують допомоги та розв'язання;
  • заповнити реєстраційну форму на сайті.

Для того щоб заявка пройшла конкурс, необхідно ретельно описати проблему медіа, очікувані результати / точки розвитку та запит до експертів. Що краще заповнена анкета – то більше шансів пройти відбір.

Експертиза проєкту охоплює: пошук власної бізнес-моделі, ринкові дослідження, стратегії з маркетингу та імплементація системи OKR, запуск комерційного відділу та впровадження нативних форматів тощо. Більше інформації можна знайти тут.
Заявки розглядатимуться на конкурсній основі. Медіа, чиї реєстраційні форми будуть найкраще та найбільш якісно заповнені, отримають можливість безкоштовних консультацій та менторства від найкращих фахівців українського медіаринку. Над проєктом працюватимуть понад 30 експертів.
Проєкт реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в межах Transition Promotion Program.

Liked the article?
Help us be even more cool!