ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мацука отримав охорону і не знає кримінального авторитета, що міг бути причетним

03.08.2011, 01:35

Донецькому журналісту Олексію Мацукі надали охорону, про це він повідомив ІМІ.
«Фактично мені охорону надали, проте коли я вийшов вночі то охоронців вже не було» ,  -сказав він. Як відомо, сам Олексій Мацука та Рух «Стоп цензурі» зверталися до правоохоронних органів з проханням забезпечити охорону журналісту, що зазнав замаху на своє життя.
Олексій Мацука також сказав, що нічого не знає про причетність до замаху відомого Донецького кримінального авторитета. «Я вперше чую про цього кримінального авторитета і це прізвище я чую вперше. В міліції мені нічого такого не повідомляли», - відзначив журналіст.
Нагадаємо,  інформація про причетність до замаху на журналіста кримінального авторитета з міста Слов’янськ  з’явилася на сайті «Вікно», з посиланням на певне джерело в міському управлінні УМВС  міста Донецька.  
Також в інформації йдеться про те, що цей кримінальний авторитет наразі очолює в місті Слов’янську комунальну похорону агенцію, і що саме в цій агенції був зроблений похоронний вінок, який було знайдено біля дверей журналіста після підпалу.
Журналіст підтвердив інформацію про погрози в його адресу з боку мера Краматорська Генадія Костюка.
Нагадаємо, що 31 липня невідомі  здійснили підпал квартири журналіста, головного редактора інтернет-газети «Новини Донеччини», голови правління Донецької обласної громадської організації «Донецький інститут інформації» Олексія Мацуки. Палії залишили біля дверей похоронний вінок з надписом «Олексію Віталійовичу від скорботних друзів і подруг».

ІМІ
 

Liked the article?
Help us be even more cool!