ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маск продовжив звільняти ключових співробітників Twitter

27.02.2023, 13:45
Фото – Sarah Tew / CNET
Фото – Sarah Tew / CNET

Власник Twitter Ілон Маск проводить чергове скорочення робочих місць у Twitter, яке зачепило деяких ключових топменеджерів.

Про це пише "Економічна правда" з посиланням на Financial Times.

Пізно ввечері десятки співробітників у різних командах були звільнені, зокрема у відділі розвитку продуктів і бізнесу. Деякі зі співробітників були повідомлені електронною поштою і заблоковані в системах компанії, повідомили кілька співрозмовників агентства. 

Серед тих, хто покинув компанію, була Естер Кроуфорд – директорка з управління продуктами Twitter, яка була однією з небагатьох жінок на чолі компанії під керівництвом Маска. Вона відповідала за нові комерційні ініціативи компанії, наприклад сервіс підписки Twitter Blue. 

Кроуфорд, яка раніше поділилася світлиною, де вона спить на підлозі в офісі компанії, щоб устигнути виконати роботу вчасно до встановлених Маском дедлайнів, написала у Twitter:

"Найгірший висновок, який ви можете зробити, спостерігаючи за тим, як я йду ва-банк у Twitter 2.0, – це те, що мій оптимізм або важка праця були помилкою".

Старший менеджер щодо продуктів Мартін де Куйпер, чий стартап Revue, що розсилав новини, був придбаний Twitter 2021 року, повідомив, що прокинувся без доступу до систем компанії.

"Схоже, мене звільнено", – сказав він.

За словами однієї людини, знайомої з цим питанням, чисельність персоналу компанії скоротилася понад як на 200 людей у внутрішніх системах. 

Чергове скорочення відбулося після того, як у листопаді Маск звільнив близько половини із 7500 співробітників Twitter і закликав усіх, хто залишився, приєднатися до "надзвичайно жорсткої" культури багатогодинної роботи "з високою інтенсивністю". 

Як повідомляв ІМІ, корпорація Twitter закрила два з трьох своїх офісів в Індії.

Liked the article?
Help us be even more cool!