ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маріупольський сайт 0629.com.ua отримав погрози про ув'язнення в Сибіру

20.04.2022, 13:45
Фото – poltava.to
Фото – poltava.to

Редакція сайту міста Маріуполя 0629.com.ua отримала на редакційну пошту погрози ув'язненням у Сибіру. Про це повідомила редакторка видання Анна Мурликіна.

Вона оприлюднила скриншот. Лист до редакції надійшов з електронної скриньки [email protected] від користувача “Дима Буров”.

“Якщо ви не боїтеся потрапити до виправних колоній ФСВП РФ на території Сибірського федерального округу, можете й надалі займатися пропагандою українського режиму. Ну хоч одяг теплий підготуйте, адже ваша тривала відпустка в тюремне ув'язнення буде холодною!” – йдеться в листі.

У коментарі представниці ІМІ Анна Мурликіна розповіла, що схожі листи вони отримують щодня. Буває, кілька повідомлень на день. Їх надсилають з різних адрес.

З цього приводу редакція зверталася до СБУ, і там перевіряли адреси, з яких надходять листи. Більшість із них зареєстровано на російські номери й уже заблоковано.

Зазвичай у цих листах, говорить Мурликіна, нецензурна лексика та відкрита агресія, а цей лист відрізняється змістом і тональністю, тому вона вирішила поділитися ним у соцмережах.

Нагадаємо, 16 квітня редакція сайту 0629 повідомила, що останні три тижні зазнає постійних кібератак. Російські хакери намагалися змінити логотип видання на прапор рф.

Liked the article?
Help us be even more cool!