ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

М1 вирізав з прямого ефіру камінг-аут Меловіна, співак заявив про цензуру. Канал заперечує 

06.07.2021, 10:18
Melovin на сцені Atlas Weekend. Скріншот відео із соцмереж
Melovin на сцені Atlas Weekend. Скріншот відео із соцмереж

Український співак Костянтин Бочаров, відомий під псевдонімом Melovin, 5 липня зі сцени фестивалю Atlas Weekend зробив камінг-аут, повідомивши про свою бісексуальність. Однак цей фрагмент не показали в ефірі телеканалу М1, який вів трансляцію фестивалю, передає “Детектор медіа”.

Фото: Atlas Weekend

Костянтин Бочаров звинуватив телеканал у цензурі. 

“Мій офіційний камінг-аут, який відбувся зі сцени, було вирізано з прямого ефіру М1. Моє відео і досі не завантажують на YouTube. І все через те, що я показав свою сутність. Для мене немає значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу…” – сказав він.

Після виступу Melovin поцілував дівчину та хлопця, з якими виступав. Пізніше він розгорнув прапор ЛГБТ. Замість цього М1 показав інтерв'ю з Михайлом Поплавським.

На ютуб-каналі “M1 Music” виклали виступ Melovin, однак без фрагмента з поцілунками.

ОНОВЛЕННЯ

Генеральний директор каналу М1 Сергій Перцев зазначив, що М1 не вирізав сцену з камінг-аутом Меловіна, просто режисер прямого ефіру не знав про його плани і не встиг відреагувати.

"Телеканал М1 підтримує будь-які людські свободи та права. В даному випадку, мова йде суто про професійний підхід з боку команди виконавця. Сценічний план концерту та телеефіру формується і затверджується заздалегідь. У такий спосіб ми формуємо щосекундний графік прямого ефіру, який включає в себе як безпосередньо ефір, так і вихід у рекламні блоки. Це означає, що всі постановки артистів під час телезйомки концертних виступів обговорюються їх менеджментом із телеканалом заздалегідь. Представники менеджменту Melovin у повній мірі не поставили до відома про свої плани, надавши інформацію тільки про піротехнічне шоу. Після нього командою М1 заздалегідь було заплановано включення з backstage-зони "Atlas Weekend на М1"", – розповіли на каналі "Детектору медіа".

На М1 пообіцяли викласти повну версію виступу артиста 6 липня на офіційній сторінці в YouTube.

Крім того, на каналі сказали, що в новому телевізійному сезоні готують проєкт, "обличчям" якого стане Melovin. Пілотні випуски нового шоу вже в роботі.

Костянтин Бочаров, відомий як Melovin, переміг у шостому сезоні проєкту "Х-фактор" на СТБ, пізніше він переміг під час фіналу національного добору на 63-й міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2018". Він поїхав до Португалії, яка приймала конкурс того року, з піснею Under The Ladder ("Під сходами"). Melovin посів 17-те місце, а перемогу тоді здобула представниця Ізраїлю Netta.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!