ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Люди, які передчасно повідомляють про звільнення територій, відтягують нашу перемогу – Маляр

23.09.2022, 17:19
Фото – фейсбук Ганни Маляр
Фото – фейсбук Ганни Маляр

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр вчергове звернулася до охочих якнайшвидше розповісти про звільнення населених пунктів не робити цього.

Про це вона написала у Телеграм-каналі.

"Люди, які не можуть опанувати себе і поспіхом оголошують "Яблунівка наша" до того, як це буде оголошено офіційними джерелами, відтягують час нашої перемоги", – написала Маляр. Прикладом для цього Маляр обрала нещодавнє звільнення Білогорівки (Луганська область). Поспішне повідомлення про цей факт відтягнуло час перемоги, оскільки ворог потужно обстріляв населений пункт.

"Нагадую, що наш ворог активно використовує пропагандистський ефект. Їм важливо влучити саме в ті об‘єкти, які ми публічно висвітлили та хизувалися", – додала заступниця міністра оборони.

Тож, наголосили у Міноборони, важливо дочекатися, поки у звільненому населеному пункті ЗСУ закріпляться та проведуть стабілізаційні заходи, а вже потім повідомляти про це.

Як повідомляв ІМІ, у Міноборони закликають українців не називати видів зброї, з якої Збройні сили України влучають у ворожі цілі, доки про це не повідомив Генштаб. 

Liked the article?
Help us be even more cool!