ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Любомир Гузар закликав журналістів частіше розповідати про добрі речі

04.04.2016, 10:37

Єпископ Української греко-католицької церкви, кардинал Католицької церкви, Блаженніший Любомир Гузар закликав українcьких журналістів концентруватися на хороших новинах й частіше розповідати про тих, хто робить добрі справи на користь ближнім і Україні.

Відеозвернення духовного лідера Української греко-католицької церкви, якого за даними соцопитувань, українське суспільство вважає беззаперечним моральним авторитетом, до всіх представників ЗМІ вийшло в ефірі телеканалу ZIK 2 квітня у спецвипуску програми “Погляд на життя”, повідомляється на сайті ZIK.

“...Журналісти замало говорять про добрі речі. Показуйте добрі приклади, розповідайте про них! Якби засоби масової інформації сконцентрувалися, шукали б приклади чогось хорошого – волонтерів, чесних людей, які працюють, чесних людей, які сповняють свій обов’язок, – це б заохочувало інших. Збалансовуйте новини на користь добра, а не сенсацій на крові. Слова вчать, а приклади притягують. Якщо так робити, буде далеко краще, ніж є!”, – закликав Блаженніший Любомир.

Liked the article?
Help us be even more cool!