ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ляшко подав до суду на інтернет-видання iPress.ua через передрук з Facebook

12.10.2012, 00:22
Лідер Радикальної партії, кандидат у народні депутати Олег Ляшко подав до суду на інтернет-видання iPress.ua за розміщення інформації, яка, як він стверджує, образила його честь і гідність. Про це повідомляє iPress.ua.
 
Сьогодні, 11 жовтня, редакція видання отримала позовну заяву Олега Ляшка, у якій він стверджує, що інтернет-видання iPress.ua поширило «недостовірні та наклепні відомості» щодо кандидата у народні депутати та народного депутата України Олега Ляшка.
 
Причиною до позову стала публікація 27 серпня в рубриці «Блогосфера» матеріалу «Політтехнолог: проект "Ляшко" — тонкий і розсудливий задум», що є передруком посту політтехнолога Сергія Гайдая з його сторінки в соцмережі Facebook. У коментарі політтехнолога йшлося, зокрема, про те, що проект Радикальної партії Олега Ляшка - «дорога політтехнологічна зброя, а фінансування цього проекту відбувається за згодою влади».
 
Депутат стверджує, що ця інформація «порочить, ганьбить гідність, честь та ділову репутацію народного депутата України та особи, яка зареєстрована як кандидат у народні депутати України».
 
Відтак, Олег Ляшко вимагає від видання спростувати «недостовірну інформацію», публічно вибачитися перед ним і вилучити з сайту згадану публікацію. Кандидат у депутати оцінив моральну шкоду, завдану йому виданням iPress.ua, в 1 гривню, і просить суд стягнути цю суму. Також пан Ляшко вимагає, щоб інтернет-видання сплатило витрати, пов'язані зі сплатою судового збору - 107, 30 коп.
 
 
 
 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!