ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівський форум видавців уперше відбудеться в онлайн-форматі

06.07.2020, 17:12
Фото – Форум видавців
Фото – Форум видавців

Львівський міжнародний BookForum, який має відбутися 16–20 вересня, вперше пройде в онлайн-форматі. Про це повідомляється 6 липня на сайті форуму видавців.

Фокусна тема цьогорічного фестивалю – “Перепис населення: знати, хто ми є”. Програму формуватимуть 15 тематичних кластерів і спецпроєктів. 

“Як пандемія змінює наше життя, ритуали й звички, як світ переосмислює цінності, перед якими викликами ми постаємо і як з ними впоратися, як гравцям культури виходити з кризи – про це дискутуватимуть на 27 BookForum. Основним фокусом проєкту буде кожен з нас. Таким чином ми не тільки зможемо зрозуміти один одного і всіх разом, але і як особистості спробуємо віднайти себе в цьому мінливому світі та зробити особливий перепис”, – йдеться в повідомленні.

Серед цьогорічних учасників – автори з України,  20 іноземних гостей з 15 країн із чотирьох континентів, лауреати та номінанти Букерівської премії, Гонкурівської премії, Національних виборів читачів та критиків. Однією з головних подій стане трансляція Ночі поезії та музики нон-стоп за участю українських поетів і музикантів з усього світу.  

27 Львівський міжнародний BookForum відбудеться за підтримки Українського культурного фонду та Львівської міської ради.

Liked the article?
Help us be even more cool!