ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівську журналістку не пустили на телеміст з Януковичем, щоб вона не пошкодила дорогу апаратуру

22.02.2013, 02:31

Двоє невідомих чоловіків в цивільному перешкоджали професійній діяльності журналістки газети “Експрес” Ользі Піліщук у селі Пникут Львівської області, де очікується пряме включення в межах проекту “Діалог з країною” президента Віктора Януковича, повідомляє “Експрес”.

Чоловіки схопили журналістку під руки, і, незважаючи на її протести, фізично вивели з території будинку сімейного типу, звідки має бути включення.

Як пише видання, сам будинок і його територія перебувають в оточення понад 15-ох правоохоронців та людей в цивільному. Дещо раніше Піліщук пред’явила редакційне посвідчення, однак міліція відмовилася пропустити її на територію, не пояснюючи причини. Неофіційно міліціонери кажуть, що мають вказівку допускати до ефіру  лише людей, як "є в списку".

“У цей момент діалог міліції, що чинить протиправні дії, і журналіста  почали записувати на відеокамеру тележурналісти, що стали свідками цієї події. Скориставшись тим, що міліціонери розгубились, журналістка увійшла на територію будинку. Саме це і викликало неадекватну реакцію людей в цивільному, які, як можна зрозуміти, є переодягнутими працівниками СБУ”, - пише видання.

В коментарі ІМІ Ольга Піліщук повідомила, що коли вона приїхала до будинку сімейного типу, її попросили зачекати.

“Ми чекали хвилин 30, а потім вийшов працівник міліції і сказав, що це приватна власність і нас не пустять, бо тут дорога апаратура і можливо, ми хочемо зірвати телеміст”, - розповіла Піліщук.

Також їй сказали, що без запрошень не пускають, але на запитання, де отримати запрошення, ніхто не відповів.

Виводили її чоловіки в цивільному, на прохання представитися, вони лише відповіли Піліщук, що є представниками громадського формування. 

Також вона повідомила, що має намір написати заяву до міліції щодо перешкоджання журналістській діяльності. 

Нагадаємо, сьогодні, 22 лютого, триває прямий ефір проекту «Діалог з країною», у якому президент Віктор Янукович з нагоди третьої річниці своєї інавгурації спілкується з громадянами країни. У різних регіонах під час прямого ефіру працює 18 журналістів, які допомагають громадянам ставити запитання Януковичу.

Фото - ТСН

Liked the article?
Help us be even more cool!