ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівському фотографу Мар’яну Гавриліву інкримінують незаконне володіння зброєю

24.01.2014, 15:05

Львівському фотографу Мар’яну Гавриліву, якого побили та вивезли в поле беркутівці, інкримінують незаконне володіння зброєю. Наразі він з численними травмами перебуває в київській лікарні. Про це сьогодні, 24 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив його брат Михайло Гаврилів.

Як він розповів, у палату до брата дозволено впускати лише його адвоката, на вході стоїть охорона. У фотографа діагностували відкритий перелом кінцівки, забої рук, ніг, спини. «Струсу мозку та перелому ребер не виявили», – констатував брат постраждалого.

Також Михайло Гаврилів розповів, що востаннє спілкувався з Мар’яном, коли того доправили в Оболонський райвідділок міліції. Про стан побитого йому доповідає адвокат.

За словами Михайла Гавриліва, його брату інкримінують незаконне володіння зброєю. «Мар’ян мав при собі пневматичний пістолет, на нього були всі документи», – зазначив він. І додав: «Перед Новим роком йому погрожували, напевно він купив його для самозахисту». Втім, фотографу, за словами  Михайла Гавриліва, підкинули іншу зброю,  наразі не відомо, яку саме.

Нагадаємо, 22 січня силовики затримали у Києві львівського фотографа-фрілансера Мар’яна Гавриліва. Він знімав сутички на вулиці Грушевського, коли "Беркут" пішов у наступ. Мар’ян Гаврилів потрапив під обстріли, після чого його і багатьох інших чоловіків, що були поруч, схопили і кинули до автозаків. Їх повезли за місто, в невідомому напрямку, – начебто в поле, там роздягли до пояса, били ногами і кидали в сніг.

Пізніше він знайшовся дуже побитий.

Liked the article?
Help us be even more cool!