ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівський сайт “Вголос” за гроші усім охочим надає свою трибуну. Але не буде "зливним бачком"

10.04.2012, 02:08
На сторінках львівського інтернет-видання “Вголос” усі охочі можуть розмістити за кошти свою інформацію. Про це в інтерв’ю “Прес-центру” сказав шеф-редактор “Вголос” Андрій Болкун.

Болкун розповів, що власник видання дивиться на “Вголос” як на бізнес-проект і також є їхнім клієнтом, який за кошти отримує послуги від видання.

“Власник дивиться на “Вголос” як на бізнес-проект. Тобто власник - людина, яка живе у столиці України і має зовсім інше бачення на цю провінційну інформаційну метушню, і він говорить: “Вголос” є майданчиком для всіх. Кожному, хто хоче, ми даємо трибуну, звичайно, в рамках домовленостей, в рамках угод, в рамках правил”. Платіть гроші і говоріть собі”, - розповів Болкун.

Водночас шеф-редактор запевняє, що при цьому “Вголос” не буде “зливним бачком”:

“Звичайно, “Вголос” не буде зливним бачком; якщо ж буде якась інформація резонансна, важлива для суспільства, чому б її не подати. “Зливні бачки” також потрібні, щоб зливати весь той бруд, який накопичився в одному чи іншому місті, в одній чи іншій структурі. Якби не було зливних бачків, ми би засмерділися. Але я хочу наголосити, що наше підприємство працює легально: є структура, є штатні працівники, які отримують адекватну зарплату, маючи оклади більші, ніж у спеціалістів у тій же обласній адміністрації, ми платимо податки у бюджет. На наших рахунках позитивний баланс”.

На запитання, чи “Вголос” незалежний від дотацій, Болкун відповів: “В принципі, як такої прямої дотації власника немає. Власник теж є клієнтом нашого підприємства. Тобто власник за свої певні кошти так само отримує послуги. Але отримує і прибутки від цього проекту”.

Водночас Болкун не захотів назвати власника “Вголосу”. На запитання, чи є правдою, що власником “Вголосу” є гендиректор компанії “Укрнафтогазінвест” Зіновій Козицький, а власником ІА “Presstime.com.ua” залишається Ірина Марушкіна, Болкун лише зазначив, що “управляє “Вголосом” ТзОВ “Престайм.ком.юа”, директором якого є я. Це про все говорить. А плітки я не коментую”.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!