ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівський журналіст Юрій Лелявський знову потрапив у полон

24.07.2014, 12:16

Львівський журналіст, позаштатний кореспондент ZIKу Юрій Лелявський знову потрапив у полон до терористів. Цього разу – на території проведення АТО на Луганщині. Про це ZIK 24 липня повідомив його товариш, львівський журналіст Влад Якушев.

Зі слів Якушева, 23 липня вдень телефоном Юрій повідомив, що разом зі священиками різних конфесій їде на передову «нести слово Боже». Він висвітлював акцію священиків.

«Учора вдень він зателефонував і розповів, що вони заїхали на блокпост, який контролюється ополченцями «ЛНР», але тут їх не затримали. Вони поїхали далі. А вже близько 22:30 надійшла sms, в якій Юрій повідомив: «Везуть у Перевальськ. До Козіцина» (керує донськими козаками)», – розповів Влад Якушев.

Після цього, з його слів, зв’язок із Юрієм Лелявським зник.

Видання також додає, що ще 23 липня Юрій Лелявський надіслав ZIKу фотографії із зони проведення АТО.

В коментарі ІМІ Влад Якушев повідомив, що станом на 12.40 24 липня про Юру нічого не чути. Телефон його вимкнений.

“Нового наразі немає нічого, тому що у нього відключений телефон. Остання новина від нього - вчора об 22.30 смс-ка від нього, що їх захопили. Він разом зі священиками їздили на передову, священники молитви читали, тобто, абсолютно мирна місія була. Смс про те, що їх захопили і везуть до Козіцина в Перевальськ”, - розповів Якушев.

Якушев періодично пробує зв’язатися з Юрієм, проте телефон вимкнений.

Нагадаємо, 25 квітня журналіст уже потрапляв у полон в Слов’янську. Невідомі захопили Юрія Лелявського. За свідченнями очевидців, його захопили під час зйомки і силою відвели до міськвиконкому, знайшовши при ньому паспорт з львівською пропискою.

Юрій Лелявський пробув у полоні в сепаратистів 15 днів.

Львівський журналіст, позаштатний кореспондент ZIKу Юрій Лелявський був звільнений з полону у Слов’янську (Донецьк. обл.) ще 9 травня, а 12 травня в обід повернувся до Львова.

Як відомо, Юрій Лелявський висвітлював події з «гарячих» точок України під час подій на Майдані у Києві та з Криму.

Юрій Лелявський

Юрій Лелявський

Юрій Лелявський

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!