ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівська міськрада не відповіла на запит "Варіантів" у зв'язку з відпусткою архітектора

01.07.2016, 11:54

Управління архітектури Львівської міської ради не надало відповіді інтернет-виданню “Варіанти” на інформаційний запит щодо будівництва дороги в Парку культури та вирубки дерев, повідомляють Варіанти.

Як пише видання, 30 червня минув час для відповіді на їхній електронний інформаційний запит щодо реконструкції кінотеатру “Дружба” та під'їзної дороги до нього з вул. Героїв Майдану.

У міськраді пояснили, що на даний момент, у зв'язку з відпусткою головного архітектора Галицького району Юрія Верхоли, отримати інформацію про фірму-виконавця будівельних робіт у парку неможливо.

Тому, пише видання, можливість отримання відповіді на повторний інформаційний запит, надісланий редакцією 29 червня, є малоймовірною.

У відділі цивільної та промислової забудови управління архітектури міськради уточнили, що містобудівні умови та обмеження 5 травня цього року отримало ТзОВ “Круаель”. Разом з тим, раніше у коментарі Варіантам директор парку Олександр Молодий повідомив, що будівельні роботи веде інша фірма, однак яка саме не повідомив.

Видання зазначає, що на місці ведення реконструкції паспорта робіт з інформацією про виконавця не було.

Також видання зауважує, що вздовж дороги, що веде до споруди кінотеатру зрубано близько десятка дерев, і вважає, що частину з них рубали без відповідних дозволів.

Liked the article?
Help us be even more cool!