ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівська газета виграла суд у мера Садового

15.09.2011, 02:13
14 вересня Галицький районний суд Львова задовольнив позов газети Львівської міської ради «Ратуша» до міського голови Андрія Садового щодо захисту ділової репутації. Про це газета повідомляє у прес-релізі, інформує Телекритика.

Нагадаємо, у вересні 2010 року в інтерв'ю журналу «Корреспондент» в статті «Средства массовой агитации» Андрій  Садовий оприлюднив, на думку трудового колективу видання, неправдиві твердження про те, що газета «Ратуша» відмовляється друкувати офіційні документи Львівської міської ради і виконкому, а також про те, що «цю газету ніхто не читає».

Видання подало до суду.

У судовому рішенні зазначено, що мер повинен спростувати оприлюднені ним твердження у той самий спосіб, в який він їх поширив - на сторінках видання «Корреспондент» і на умовах, які задовольняють це видання.

Головний редактор «Ратуші» Микола Савельєв наголошує на тому, що ні він, ні співробітники підпорядкованого йому ЗМІ не мають жодних претензій до колег із «Корреспондента», які «лише послужили ретрансляторами оприлюдненої мером Садовим неправди», тому були долучені у якості третьої сторони.

У повідомленні газети зазначається, що вона має стовідсоткової впевненості у своїй перемозі, бо «всі свої надії міський голова як завжди покладає на обласний апеляційний суд». Попереднього разу, коли «Ратуша» в районному суді двічі виграла, нагадує видання, апеляційний суд закрив справу, яка тривала три роки, пославшись на те, що справу про образу честі, гідності і ділової репутації мали слухати в Господарському суді.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!