ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Луценко заявив про "гарячі версії" у справі про вбивство Шеремета

21.07.2019, 09:33
Фото - скірншот з відео “В гостях у Дмитра Гордона”.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що правоохоронні органи роблять все можливе щодо розкриття вбивства журналіста Павла Шеремета, у справі якого з’явилися “гарячі версії”. Про це Луценко написав у фейсбуці 20 липня, повідомляє Радіо Свобода.

“Вчора заслухав черговий щоквартальний звіт Начальника Нацполіції та начальника Карного розшуку у справі вбивства Павла Шеремета. Допитано сотні осіб. Перевірено десятки тисяч. Залучені іноземні фахівці. Є гарячі версії. Робиться все можливе”, - написав Луценко.

Він додав, що, коли йдеться про справу Павла Шеремета, то “піару тут не місце”.

Як повідомляв ІМІ, 20 липня головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва озвучила на акції пам’яті Павла Шеремета заяву родичів та колег журналіста, які чекають від Президента України Володимира Зеленського кроків, які могли б дати новий імпульс розслідування вбивства журналіста і вважають що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, генпрокурор Юрій Луценко та керівник Національної поліції Сергій Князєв мають піти у відставку.

19 липня директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко повідомив, що підозрювані у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета ще не встановлені.

У Києві 20 липня на місці загибелі журналіста Павла Шеремета відбудеться акціяпам’яті “Хто вбив Павла? Три роки без відповіді”.

20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в Києві загинув журналіст Павло Шеремет. Вбивство кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею “умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб”. Із дня загибелі Павла Шеремета слідство не встановило ані вбивць, ані замовників.

Liked the article?
Help us be even more cool!