ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Луценко пояснив, чому затримано Тамразова

21.08.2018, 16:07
Фото - Ліга

Власник Insider та екс-перший заступник голови правління ПАТ “Укргазвидобування” Олексій Тамразов затриманий за статтею 256 (сприяння у злочинний діяльності) та за статтею 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання). Про це 21 серпня заявив генпрокурор України Юрій Луценко на брифінгу, повідомляє Громадське радіо.

За словами Луценка, немає справи Тамразова, є велика справа про злочинне угрупування екс-президента України Віктора Януковича.

Також генпрокурор додав, що за сприяння інших фігурантів пан Борисов та пан Тамразов використовували своє службове положення для допомоги злочинцям у отриманні скрапленого газу за пільговою ціною.

Йдеться про спільні злочинні дії Азарова, Курченка, Арбузова, Денисова, та інших учасників злочинного угрупування Януковича - на збуті скрапленого газу вони заробили 5,7 мільярдів гривень.

Таким чином йдеться про продовження цієї справи, заявив Луценко.  

“Якщо він не буде співпрацювати зі слідством, то його дії на посаді заступника передбачають відповідальність за серйозними статтями ККУ”, - додав він.

Як повідомляв ІМІ, 21 серпня правоохоронці знову затримали власника інтернет-видання Insider та колишнього першого заступника голови правління Укргазвидобування Олексія Тамразова.

13 серпня власник інтернет-видання Insider Олексій Тамразов вийшов із СІЗО після внесення застави в розмірі 3 мільйони гривень.

10 серпня Печерський райсуд постановив взяти під варту Олексія Тамразова з альтернативою внесення застави у 3 мільйони гривень.

9 серпня власника ТОВ “Всеукраїнська медіагрупа” (інтернет-видання Insider) та екс-першого заступника голови правління компанії “Укргазвидобування” Олексія Тамразова затримали співробітники СБУ та ГПУ.

Йому інкримінують давання хабара у 200 тисяч доларів підозрюваному в незаконному збагаченні прокурору Костянтину Кулику. Адвокати Тамразова заявили, що його підставили.

Liked the article?
Help us be even more cool!