ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Луганську ОДТРК очолив колишній прес-секретар Москаля

30.03.2015, 10:36

Виконувачем обов’язків генерального директора Луганської обласної держтелерадіокомпанії призначено відомого луганського журналіста Андрія Шаповалова. Про це йдеться в наказі №35к Державного комітету телебачення та радіомовлення України від 26 березня, повідомляється на сайті  голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Андрію Шаповалову 37 років. У 2001 році закінчив Східноукраїнський університет ім. В.Даля за спеціальністю “журналістика”.

“Стаж роботи на телебаченні - 20 років. Працював кореспондентом, редактором відділу інформації луганської телекомпанії Ефір-1, власним кореспондентом телеканалу ІСТV, начальником відділу зв’язків зі ЗМІ апарату Луганської облдержадміністрації. З 2010 року депутат Луганської обласної ради. Член комісії з питань економічного розвитку, бюджету та фінансів. За час роботи в облраді проявив себе, як послідовний та зважений політик з чіткою проукраїнською позицією. Неодноразово з трибуни обласної ради засуджував провокаційну позицію колег-депутатів у питаннях щодо української мови та проросійських загравань. Після подій на Майдані був єдиним обласним депутатом, котрий чітко, однозначно та публічно засудив сепаратистів і відмовився підписувати рішення щодо залучення військової підтримки з боку РФ”, - говориться в повідомленні прес-служби Москаля.

Нагадаємо, начальником відділу зв’язків зі ЗМІ апарату Луганської облдержадміністрації Андрій Шаповалов працював, коли область очолював якраз Геннадій Москаль (2005-2006 роки).

Як повідомляв ІМІ, на початку січня 2015 року на сайті ЛОТ з’явилася інформація, що Луганська обласна державна телерадіокомпанія переїхала в Сєвєродонецьк та відновлює свою роботу після семимісячної перерви.

Після перереєстрації Луганської обласної держтелерадіокомпанії у місті Сєверодонецьку ОДТРК очолював колишній заступник гендиректора ЛОДТРК Віталій Гаркуша, який, за інформацією екс-нардепа Володимира Ландика, на початку 2014 року, коли Луганськ захоплювали бойовики, українців називав хунтою та фашистами.

Liked the article?
Help us be even more cool!