ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Луганський журналіст змушений був залишити дім та переїхав до Луцька

17.06.2014, 11:49

Редактор луганського інтернет-видання «СityNews» Данило Агєєв у кінці травня вимушений був виїхати в Луцьк у зв’язку з напруженими подіями в Луганську. Про це він розповів луганському кореспонденту ІМІ.

Зокрема, на думку Агєєва, після того, як у підвалі луганської будівлі СБУ побували журналісти Володимир Старцев, В’ячеслав Бондаренко, Максим Осовський, де їх катували, в обласному центрі працювати місцевим журналістам, які намагаються давати об’єктивну картину подій в Луганську, стало вкрай небезпечно.

«Мовчати про те, що відбувається в Луганську, неможливо, а казати правду про те, що відбувається в місті – небезпечно», - пояснив ІМІ одну з причин переїзду з Луганська до Луцька редактор інтернет-видання.

Під час прес-конференції у Волинському прес-клубі 16 червня, він також розповів, що переїхав у Луцьк, аби вберегти життя своїй родині, повідомляє ІА Волинські Новини.

Данило Агєєв також додав, що коли напруга у суспільстві й тиск на незалежні ЗМІ почали зростати, його підлеглі перестали ходити на події. Основними джерелами інформації стали розповіді друзів та родичів.

Фото ВолиньPost

Liked the article?
Help us be even more cool!