ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Луганське видання "Фарватер.Схід" відновило свою роботу

Луганське видання “Восточный фарватер” (працювало на Луганщині у 2015–2019 роках) відновило свою роботу, повідомив у своїй колонці головний редактор Олександр Білокобильський.

Оновлена команда запустила видання під новою назвою  “Фарватер.Схід” за підтримки Media Development Foundation.

Головред зазначив, що аудиторією бачить людей, які змушені були поїхати й тепер живуть по всій Україні та в Європі. Також редакція працюватиме для жителів тимчасово окупованих територій, щоб зберегти їхній зв’язок з українським інформаційним простором. 

“Для тих, хто хоче розуміти, що відбувається на сході України, як до цього дійшло і що тепер із цим робити”, – наголосив Олександр Білокобильський.

Серед тем, на які писатимуть журналісти видання, – зміни в житті людей та держави; вплив війни на економіку й суспільство.

Також редакція викриватиме російську пропаганду, писатиме про колаборантів та викриватиме злочини окупантів.

“Події в Луганській області стають відправною точкою для великих розслідувань по всьому світові, будь то підрив складів боєприпасів під Попасною, участь агентури ГРУ в “русской весне”, поява забороненої зброї у росіян або робота вахтовиків із Новопскова на будівництві санкційного газового термінала в Арктиці. Деякі з цих текстів уже є на сайті, деякі вийдуть незабаром”, – зауважив Олександр Білокобильський.

Він додав, що редакція любить розповідати цікаво про складні речі й робити глибокі розслідування. 

Liked the article?
Help us be even more cool!