ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Луганська журналістка скаржиться на невиплату їй зарплатні ТОВ "Неделя"

09.11.2011, 04:36
Луганське ТОВ "Неделя", яке займається випуском медіапродукції (газети, сайт, журнал) не виконує зобов'язання перед колективом редакції та виплачує їм зарплату. Про це у своєму блозі в ЖЖ  пише журналіст видання Яна Осадча.

«В серпні 2011 року я отримала пропозицію від журналіста та директора ТОВ «Неделя» Олега Притикіна очолити сайт "Неделя". А він є довіреною особою депутата Луганської обласної ради Костянтина Петрова (фракція Партії регіонів України), якому належить сайт і так званий медіа-холдинг "Неделя"» - пише Осадча у своєму блозі.

«З 1 жовтня 2011 року я вже мала ключі від офісу  і приступила до виконання своїх обов'язків - отримала право адмініструвати сайт "Неделя ", погоджуючись на залучення позаштатних співробітників на гонорарній основі. У мене є докази, що я готувала матеріали для сайту "Неделя , сама виставляла матеріали, а також фото, відео співробітників, що працювали на гонорарній основі» - розповідає вона.

Проте, вже через два дні перебуваючи на новій роботі,Осадча стала отримувати вказівки від Притикіна, які новини та коментарі треба ставити аби не образити «господаря».

Згідно з інформацією поданою в ЖЖ, коли  журналістка стала чинити опір щодо публікації матеріалів, інформація  яких була неперевірена, то її просто виключили з числа адміністраторів сайту.

«13 жовтня, коли я чинила опір публікації неперевіреної інформації, мотивуючи це тим, що її вихід може спричинити судовий позов на велику суму, то мене просто "забанили" - виключили з числа адміністратора сайтів. Коли я додзвонилася Притикіну і висловила своє обурення, він мені заявив, що публікація "смажених" матеріалів підвищує рейтинг сайту, а це подобається "власнику" -  наголошує журналіст.

Після того, як журналіст заявила, що не працює ні на жодних «власників» і готова звільнитися та отримати гонорари, Притикін сказав, що  займається лише  «технічними питаннями».

«Притикін відповів, що всі фінансові питання в холдингу вирішує співзасновник - Оксана Сабардіна. За  його словами, у мене "стався конфлікт із співзасновником, тому, співзасновник сказала, що я у них більше не працюю. На 8 листопада 2011 року я не отримала жодної компенсації за роботу, незаконне звільнення, а, також, гонорарів, обіцяних фрілансерам.  " – пише Осадча.
Притикін в коментарі ІМІ повідомляє, що справді Тов «Неделя» запросили  до співпраці Яну  Осадчу, яка робила статті на сайт, але працювала з дому і майже ніколи не з’являлася на роботі.

«Офіційно вона у нас не була працевлаштована, бо є директором власного інформаційного підприємства. Справді зробила кілька публікацій і я готовий їй виплатити за це з власної кишені. Але вона ж не відповідає на телефонні дзвінки  » - сказав він.

 
 
ІМІ
 



 
Liked the article?
Help us be even more cool!