ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ломаченко потрапив до Реєстру зрадників України від ЧЕСНО через публікацію в Instagram

04.01.2023, 11:22
Фото – eurosport.ru
Фото – eurosport.ru

Рух ЧЕСНО вніс боксера Василя Ломаченка до Реєстру держзрадників.

Про це йдеться на сайті Руху ЧЕСНО.

"Підставою для внесення боксера до Реєстру стала його публікація в Instagram відео проповіді митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату. У своїй проповіді Лонгін говорить про те, що "українська держава розпочала війну проти Бога, проти церкви господньої та проти українського народу", що є одним із ключових наративів російської пропаганди щодо низки обшуків СБУ в приміщеннях московського патріархату", – пояснюють у ЧЕСНО.

Ломаченко ж у соцмережах закликав підписників показати, "наскільки ми вірні Батькові нашому небесному і Матері нашої церкви, чи справжні ми православні і чи віримо ми взагалі по справжньому в Бога і наскільки ми віддані Йому".

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от LOMA (@lomachenkovasiliy)

Після критики Ломаченко зробив ще один пост із ключовим повідомленням: "Той, хто має вуха, щоб слухати, нехай слухає. Усі мають вуха, але не всі мають вуха, щоб слухати".

"Публічність накладає певні соціальні зобов'язання і на спортсменів, адже вони є кумирами наших дітей і впливають на думку молодого покоління. Важко повірити, що зірки нашого спорту самостійно не в змозі визначити, хто з ким воює вже майже дев'ять років, хто почав війну, хто є державою-терористом. Це вже позиція людини. Поширення фейків російської пропаганди завдає шкоди нашій країні не менше, ніж ракети і "шахеди", – цитує "Еспресо" лідерку Руху ЧЕСНО Віту Думанську. 

На початку повномасштабного вторгнення РФ Василь Ломаченко вступив до лав тероборони Білгорода-Дністровського.

Liked the article?
Help us be even more cool!