ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Лист із погрозою надійшов Найєму зі спортивного форуму

25.05.2012, 01:26
Лист із прихованою погрозою на e-mail журналіста Мустафи Найєма надійшов зі спортивного форуму. Про це повідомив представник хостинг-провайдера The Host з міста Боярка Олександр Сєдінкін, передає “Телекритика”.

«Сайт одного з наших клієнтів піддався хакерській атаці. В результаті на цей сайт було впроваджено шкідливий код, що дав можливість зловмиснику здійснити відправлення пошти. Ми вже зв'язалися із цим клієнтом і видалили цей код. Така ситуація не має повторитися в майбутньому», - зазначив Сєдінкін.

Зазначений ресурс не має жодного відношення до політики, а є форумом спортивної тематики, підкреслив Сєдінкін.

Про масову відправку листів із форуму не йдеться. «Займався цією справою технічно підкований фахівець: інтернет-ресурс є динамічним, й аби його зламати, потрібно володіти технічною базою», - розповів Сєдінкін.

Нагадаємо, 23 травня Мустафа Найєм отримав електронний лист з електронної адреси [email protected] (доменне ім'я Служби безпеки України). «Ты достал! Погода бывает изменчивой», - написав анонімний адресант.

Найєм пов’язує таку погрозу зі своєю останньою публікацією від 22 травня “Ян Табачник та Анатолій Присяжнюк захищають корупціонера”, у якій написав про спроби Яна Табачника та Анатолія Присяжнюка захистити свого однопартійця, депутата Київської облради від Партії регіонів і за сумісництвом начальника управління культури і туризму Київської облдержадміністрації Ігоря Осипенка, якого звинуватили в отриманні хабаря та посадили на 9 років.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!