ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

LinkedIn запустив у всіх країнах платформу для фрілансерів

28.10.2021, 12:35
Фото - indigo.co.ua
Фото - indigo.co.ua

Соціальна мережа для пошуку роботи LinkedIn повноцінно запустила платформу для фрілансерів Service Marketplace у всіх країнах, повідомляє НВ з посиланням на TechCrunch.

Як зазначає видання, таким чином LinkedIn почне конкурувати з такими сервісами для фрілансерів як Fiverr та Upwork. Платформа Service Marketplace пропонує користувачеві налаштувати профіль фрілансера, а потенційний замовник може знайти виконавця на короткострокову роботу та домовитись про її виконання.

Компанія почала тестувати платформу у лютому цього року у США. З того часу новий сервіс залучив близько 2 млн користувачів із майже 800 мільйонів користувачів LinkedIn.

Щоб завести профіль фрілансера, потрібно внести відповідні зміни у своєму профілі LinkedIn. На даний момент на платформі є близько 250 категорій роботи, їх кількість хочуть довести до 500 найближчим часом.

Як повідомляв ІМІ, у жовтні 2021 року корпорація Microsoft оголосила, що до кінця року припинить роботу соціальної мережі професійних контактів LinkedIn у Китаї через посилення цензури в Інтернеті.

Liked the article?
Help us be even more cool!