ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

LinkedIn запроваджує безкоштовну систему верифікації

14.04.2023, 15:45
Фото – kinsta.com
Фото – kinsta.com

Платформа LinkedIn запроваджує безкоштовні функції верифікації особи та місця роботи. Про це компанія оголосила 12 квітня, повідомляє Tech Crunch.

Компанія зробить верифікацію доступною для користувачів LinkedIn у США в партнерстві з платформою захисту ідентичності CLEAR. Після підтвердження особи в профілі буде додано розділ “Верифікації”. Користувачі, які заходитимуть на сторінку користувача соцмережі, бачитимуть позначку-“пташечку” поряд з написом “Державне посвідчення”, яка означає, що ви маєте “підтверджений державний документ”.

В інших країнах користувачі LinkedIn також можуть підтвердити своє місце роботи за допомогою корпоративної пошти. Для цього треба ввести верифікаційний код, який буде надіслано на корпоративну адресу. LinkedIn зазначає, що ця функція актуальна для більш ніж 4 тисяч компаній на платформі. З часом компанія планує розширити цей список.

Крім того, LinkedIn почав співпрацю з Microsoft, щоб дозволити організаціям випускати безоплатні цифрові посвідчення для користувачів за допомогою платформи підтвердження особи Microsoft Entra. Нову функцію буде запущено наприкінці цього місяця. LinkedIn планує зробити її доступною для десятків компаній з охопленням у понад 2 мільйони користувачів.

“За допомогою цих нових безоплатних функцій ми надаємо вам упевненість, що ваші зв’язки та контент, який ви бачите, достовірні та справжні”, – йдеться в дописі платформи.

Раніше LinkedIn запровадив нові шляхи підтвердження телефонних номерів і пошти. Ці дві опції верифікації не відображаються на сторінці користувача поряд з відповідною позначкою, на відміну від нових функцій, які добре помітно на сторінці профілю.

Liked the article?
Help us be even more cool!