ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ліга запустила проєкт про радників та помічників керівників держустанов

19.11.2020, 14:41
Фото – фейсбук Федора Оніщука
Фото – фейсбук Федора Оніщука

19 листопада стартував проєкт “LIGA Радників”, який містить базу, що складається з радників та помічників керівників державних установ.

“Проєкт, який виводить з тіні непомітний і непублічний “другий” ешелон державної влади. Це унікальна база даних, у якій зібрані всі радники й помічники можновладців топрівня: президента, членів уряду, керівників державних агентств, інспекцій, правоохоронних і судових органів, держкомпаній тощо. База має зручний багатофункціональний пошук. Можна сказати, що це Google для таємних куточків української влади”, – повідомляється на сайті Ліги.

База вже містить понад 3300 радників і помічників та оновлюватиметься. Зокрема, можна знайти радників та помічників керівників Офісу президента, Нацбанку, Офісу генпрокурора, Конституційного Суду України, Державного бюро розслідувань, Управління державної охорони, Державного управління справами, Укрзалізниці тощо.

Мета проєкту “LIGA Радників” – зробити українську владу прозорішою, персоніфікувати оточення топкерівників держави, виявити й нейтралізувати можливі конфлікти інтересів. “Ми переконані, що це сприятиме підвищенню ефективності влади, поліпшенню якості державних рішень і, як наслідок, – добробуту всіх українців”, – повідомляє Ліга.

Керівником проєкту є Федір Орищук.

Редакція приймає побажання, поради, корективи, критику на адресу [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!