ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

LIGA.net відстоює у суді свою репутацію як ЗМІ без "джинси"

02.11.2017, 16:29

Інформаційне агентство ЛІГАБізнесІнформ подало позов проти Галини Плачинди, яка 23.06.2017 на власній сторінці в соцмережі Facebook опублікувала повідомлення, у якому стверджувалося, нібито на сайті LIGA.net можна розмістити “джинсу” - платний матеріал без рекламної маркування. Аналогічний за змістом пост був розміщений 29.06.2017. Про це повідомляється на сайті Ліги.

28 серпня суддя Шевченківського суду Києва відкрила провадження щодо захисту ділової репутації та спростування недостовірної інформації. Судове засідання призначено на 3 листопада на 09:00.

У позовній заяві наголошується, що редакційна політика LIGA.net базується на принципах оперативності, достовірності та об'єктивності.

Агентство зауважує, що є незмінним лідером з дотримання журналістських стандартів серед великих українських інтернет-ЗМІ за версією профільного аудитора, Інституту масової інформації.

“Саме тому публічні заяви відповідача про те, що LIGA.net нібито здійснює публікацію рекламних матеріалів без відповідного маркування (“джинси”), із зазначенням цінової політики за такі публікації є недостовірною інформацією, може створювати у широкого кола осіб спотворене уявлення про діяльність LIGA.net як інформаційного ресурсу, безперечно порочить бездоганну ділову репутацію позивача”, - йдеться в позовній заяві.

Згідно з позовною заявою, суд просять зобов'язати відповідача протягом 10 днів з моменту набрання рішенням законної сили спростувати викладену інформацію на своїй сторінці в Фейсбук і принести вибачення редакції і читачам порталу.

Liked the article?
Help us be even more cool!