ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Лідер гурту "Ленінград" разом із Пригожиним приїхав на окуповану територію Луганщини (оновлено)

05.08.2022, 15:35
Фото – телеграм Стахановська окупаційна адміністрація
Фото – телеграм Стахановська окупаційна адміністрація

Російський бізнесмен, якого пов'язують із Приватною військовою компанією Вагнера, соратник російського президента володимира путіна Євген Пригожин, музикант, депутат Держдуми Сергій Шнуров та актор Георгій Болоньов з порушенням українського законодавства приїхали на окуповану територію Луганської області.

Про їхній візит повідомила Стахановська окупаційна адміністрація і оприлюднила фото, на якій окупанти в камуфляжному одязі сфотографувалися в місті Ірміно (околиця Стаханова) біля пам’ятника Стахановському руху.

Російський пропагандистський сайт "РИА Новости" в повідомленні про візит трійці уточнює, що актор Георгій Болоньов відомий участю у фільмі "Турист" (2021 рік), який розповідає про бійців приватної військової компанії в Центральноафриканській республіці. За повідомленнями преси, Пригожин був спонсором фільму.

Водночас прессекретар гурту "Ленінград" Дмитро Гугучкин у коментарі російському пропагандистському сайту ТАСС заявив, що Шнуров зараз у Туреччині в робочих справах.

"Ми бачили, що навіть якусь фотографію приліпили. Фотошопом може користуватися навіть дитина в наш час. Як ви пам'ятаєте, гурт був у відпустці останнім часом, Сергій був за кордоном, як усім уже відомо. Зараз у нас корпоративний захід у Туреччині. Ми зараз тут по роботі. І Сергій фізично просто не міг бути ні в Росії, ні в ЛНР", – сказав він.

Зазначимо, що всі так звані офіційні джерела інформації (сторінки в соцмережах окупаційних адміністрацій, телеграм-канали) на окупованій території підконтрольні окремим особам, які відповідають за їхнє наповнення. Тож окупаційна адміністрація Стаханова не могла на свій розсуд розмістити таку світлину: вочевидь, що вона отримала таке завдання від куратора.

Фото Стахановська окупаційна адміністрація

Liked the article?
Help us be even more cool!