ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

LB.ua запускає фандрайзинг

24.06.2021, 16:22

Інтернет-видання LB.ua з 24 червня запускає програму фандрайзингу як найприйнятнішої моделі розвитку ЗМІ – за підтримки читачів. Про це повідомляється на сайті видання. 

Редакція відмовляється від закритих підписок і платного контенту, оскільки не вважає такі обмеження правильними в сучасних умовах – “умовах інформаційної війни, браку якісних новин з перевірених джерел, у часи пандемії та економічної нестабільності”. Але видання просить читачів підтримати його за бажання та можливості. 

“Вже понад 12 років LB.ua – це дорослий погляд на світ, і відповідальність перед читачами – наш головний пріоритет. Сьогодні ми звертаємося до вас із запрошенням стати частиною спільного майбутнього та приєднатися до друзів LB.ua – тих, кому не байдуже, чим і як наповнюється український інформаційний простір. Тих, хто – як і ми – має дорослий погляд на світ”, – йдеться у відкритому листі шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної до читачів.

У відповідь на донейти редакція обіцяє, “крім, звісно, оперативних, збалансованих, актуальних і ексклюзивних матеріалів, сталого розвитку видання приємні бонуси та символічні подарунки від редакції, участь у планірках та редакційних вечірках тощо”. Підтримати LB.ua можна за посиланням.

Liked the article?
Help us be even more cool!