ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Латвія на три місяці заборонила "Росію РТР" через антиукраїнську пропаганду

31.01.2019, 16:00
Фото - bug.org.ua

Національна рада з питань електронних засобів масової інформації Латвії (NEPLP) на три місяці заборонила ретрансляцію програм російського телеканалу “Росія РТР” на території країни через антиукраїнські висловлювання. Таке рішення рада ухвалила 31 січня. Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на LETA.

Порушення виявили в передачах “Вечір з Володимиром Соловйовим” і “60 хвилин”. Наприклад, у передачі “Вечір з Володимиром Соловйовим” 22 травня 2018 року ведучий недвозначно і повторно робив ворожі висловлювання проти частини жителів України.

“Неважливо, проти якої країни або народу спрямовані ненависть або розпалювання війни, це грубе порушення закону, проти якого NEPLP буде діяти з відповідною суворістю”, - сказав член NEPLP Патрік Грива.

Також 11 січня 2018 року в ефірі “60 хвилин” російський політик Володимир Жириновский закликав до військових дій на території України. Подібно неодноразово фіксувалося розпалювання ненависті до українців, твердження, що українці є огидними, бандитами, йдеться в повідомленні NEPLP.

Liked the article?
Help us be even more cool!