ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ландік не вважає свою заяву тиском на Lb.ua

01.07.2012, 21:46
Народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік стверджує, що його заява до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу за недотримання таємниці листування інтернет-виданням Lb.ua не є тиском на видання. Про це він сказав “Радіо Свобода”.

Він підтвердив, що подав заяву до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти Lb.ua ще 8 місяців тому, одразу після виходу статті «Ландік-старший рятує сина за допомогою технологів і «правильних» коментарів на сайтах».

За його словами, йдеться не про спробу тиску на видання, а лише про з’ясування обставин публікації матеріалу, в якому оприлюднили його приватне СМС-листування. Водночас депутат наголосив, що не знає, чому прокуратура відреагували лише тепер.

«Я хочу, щоб відповіли – мала вона на це право, чи не мала? Як вона опублікувала, я подав заяву. Моє прізвище Ландік, а не Пшонка. Запитайте у них. Але я написав одразу. Як ви вважаєте, можна залазити до людини у комп’ютер, лазити, опубліковувати. Взяти написати на людину, що він моральний урод, що він скотина! Писала б людина від нічого робити таке задарма? Ні! Займається «заказухою», хай відповідає!», – зазначив Ландік.

Нагадаємо, Володимир Ландік звернувся до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу за недотримання таємниці листування інтернет-виданням Lb.ua. У заяві депутата фігурують шеф-редактор сайту Ксенія Василенко (Соня Кошкіна), головний редактор Олег Базар і фотокореспондент Максим Левін.

Ландіка обурила публікація від 18 листопада 2011 року, в якій розмістили фото, де він у сесійній залі парламенту веде СМС-листування щодо долі свого сина, який на той момент перебував під судом за звинуваченням у побитті дівчини.

Liked the article?
Help us be even more cool!