ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Лабораторія цифрової безпеки" запустила власний сайт

28.03.2019, 11:17
Фото – "Лабораторія цифрової безпеки"

Громадська організація “Лабораторія цифрової безпеки” запустила власний сайт “Як” із практичними порадами з цифрової безпекиПро це йдеться в прес-релізі організації.

Сайт розрахований на журналістів, правозахисників, активістів, які найчастіше стикаються із загрозами в інтернеті.

“Як свідчить наш досвід тренінгів та індивідуальних консультацій, користувачі часто не знають про існування тих чи інших безпекових функцій, не вміють їх самостійно налаштувати. Причиною цього є складність пристроїв та сервісів і захованість цих функцій в інтерфейсах”, – йдеться в повідомленні.

Експерт “Лабораторії цифрової безпеки”, редактор сайту “Як” Антон Кушнір зазначив, що одні з найчастіших запитань, які організація отримувала, стосувалися саме налаштувань того чи іншого сервісу чи пристрою. “Ось чому вирішили створити цей сайт. “Як” – це максимально практичний помічник із цифрової безпеки”, – сказав він.

Ресурс містить детальні покрокові поради з налаштування комп’ютерів, мобільних пристроїв та сервісів: Windows, MacOS, Android, iOS, Telegram, Twitter, Facebook, Gmail, WhatsApp. “Як” допоможе налаштувати двофакторну аутентифікацію, сповіщення про вхід, відновити обліковий запис, а також розкаже про фішинг, додатки, шифрування, антивірус, закриті сесії, секретні чати та інше.

На сайті є функція, що дозволяє користувачу отримати консультацію, пораду спеціалістів “Лабораторії цифрової безпеки”. Для цього необхідно заповнити форму “Зв’язатися з фахівцями”.

“Лабораторія цифрової безпеки” – українська громадська організація, що допомагає журналістам, громадським активістам та правозахисникам вирішувати проблеми цифрової безпеки, а також сприяє реалізації прав людини в інтернеті через вплив на державну політику у сфері цифрових прав.

Liked the article?
Help us be even more cool!