ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Київстар" надаватиме доступ до супутникового інтернету OneWeb

Український мобільний оператор "Київстар" буде офіційним представником британської OneWeb в Україні та зможе надавати послуги високошвидкісного широкосмугового супутникового доступу до інтернету – альтернативу Starlink.

Про це розповів B2B-директор "Київстар" Костянтин Вечір на Business Wisdom Summit, пише "Економічна правда" з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Зараз ми тестуємо з деякими силами оборони технології OneWeb. Ми будемо офіційним представником компанії в Україні. Також зможемо пропонувати ці послуги бізнесу", – розповів Вечір.

Він додав, що OneWeb має власну супутникову мережу і може забезпечити високошвидкісний супутниковий інтернет, зокрема в нестандартних умовах.

"Ми розуміємо і маємо запити... від спеціальної сфери Збройних Сил України до того, що Starlink не виконує, не завжди виконує тих завдань, на яке покладає на неї бізнес або оборона. Це – надання зв'язку в критичних умовах", – пояснив Вечір.

Як зазначає "Економічна правда", раніше гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський повідомляв, що під час масованих обстрілів і перебоїв з енергопостачанням у Харкові, які виникли внаслідок руйнувань об'єктів критичної інфраструктури, в Укрпошти виникли проблеми з роботою Starlink. З'ясувалося, що Starlink не працюють у зоні активності засобів радіоелектронної боротьби.

Liked the article?
Help us be even more cool!