ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

КВУ просить Нацраду перевірити "Слуга народу" та інші фільми на предмет агітації

13.02.2019, 10:00
Фото - cvu.org.ua

Громадська організація “Комітет виборців України” просить Національну раду з питань телебачення і радіомовлення перевірити фільм “Слуга народу” та інші фільми та авторські програми з ведучими, які є кандидатами на пост Президента України, на предмет дотримання виборчого законодавства. Про це повідомляється на сайті КВУ.

“З огляду на значний ажіотаж та з метою уникнення політичних спекуляцій щодо позиції КВУ в питанні відповідності відеофільму “Слуга народу” вимогам чинного законодавства, КВУ вважає за потрібне звернутися до Центральної виборчої комісії із проханням роз'яснити зміст окремих положень Закону Про вибори Президента України”, пов'язаних із веденням передвиборної агітації шляхом оприлюднення відеофільмів”, - йдеться в повідомленні.

Також КВУ звертається до Нацради із проханням провести перевірку фільму “Слуга народу”, інших фільмів та авторських програм, ведучими яких є кандидати на пост Президента України на предмет дотримання положень Закону “Про вибори Президента України” щодо проведення передвиборної агітації .

Як повідомляв ІМІ, 12 лютого Комітет виборців України заявив, що вважає показ фільму “Слуга Народу 3” під час виборчого процесу має розглядатися як передвиборна агітація на користь Володимира Зеленського і має бути оплачений із виборчого фонду кандидата.

Liked the article?
Help us be even more cool!