ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Куратору Радіо Свобода і "Голосу Америки" відмовили у в’їзді в Росію

14.07.2016, 13:22

Голові американської Ради керуючих з питань мовлення (якому підконтрольні, зокрема, “Голос Америки” і Радіо Свобода), керівнику мовної компанії NBC Universal Джеффрі Шеллу при проходженні контролю на російському кордоні відмовили у в'їзді до країни. Про це Шелл розповів The New York Times, повідомляє Укрінформ.

Шелл розповів, що був затриманий після прильоту в Москву. Під час проходження контролю його зупинили і відвели до маленької кімнати, де він провів наодинці півгодини. Після цього, за його словами, йому принесли документи російською мовою, які вимагали підписати. Шелл відмовився, заявивши, що не підписуватиме паперів, змісту яких не розуміє, після чого йому принесли переклади  англійською документів про відмову у в'їзді. Після цього його на три години зачинили в іншій кімнаті, а потім відправили рейсом в Амстердам.

Причину відмови у в'їзді, за словами Шелла, йому не пояснили. Він додав, що його візит до Росії був пов'язаний з питаннями кіновиробництва в країні (Шелл завідує відділенням кіновиробництва NBC Universal).

Liked the article?
Help us be even more cool!