ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Куликов про напад: Просто я пішов не через те місце, не в той час

11.01.2022, 16:15
Фото – volyn24.com
Фото – volyn24.com

Журналіст Андрій Куликов розповів подробиці нападу на нього. Про це він сказав у коментарі Цензор.НЕТ.

“Вранці 7 січня, близько 5:50, на мене напали біля Повітрофлотського мосту на проспекті Перемоги (в Києві. – Ред.). Кілька разів ударили руками й ногами. Під загрозою подальшої фізичної розправи, а також застосування різних інструментів, у тому числі, як мені тоді видавалося, холодної зброї, я віддав гроші, банківську картку. Також у мене забрали мобільний телефон”, – розповів журналіст.

Водночас він не пов’язує напад зі своєю журналістською діяльністю.

“З одного боку, випадково, з іншого – місце там таке, що воно і не випадково. Просто я пішов не через те місце, не в той час”, – додав Куликов.

Також журналіст зазначив, що він задоволений діями правоохоронців: “Я розраховував на швидку і результативну допомогу, і я не помилився”.

Як повідомляв ІМІ, у Києві пограбували та побили співзасновника “Громадського радіо” і голову Комісії з журналістської етики Андрія Куликова.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Затриманим повідомили про підозру в скоєнні злочину. Шевченківський районний суд Києва обрав фігурантам запобіжні заходи – тримання під вартою. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.   

Куликов не пов'язує напад зі своєю професійною діяльністю.

Liked the article?
Help us be even more cool!