ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кулеба: Повідомлення ЗМІ про меморандум Ірану варто сприймати як... повідомлення ЗМІ

15.04.2020, 15:43
Фото – kmu.gov.ua
Фото – kmu.gov.ua

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, коментуючи повідомлення ЗМІ про нібито запропонований Іраном Україні меморандум про взаєморозуміння, зазначив, що це варто сприймати "як повідомлення ЗМІ".

Про це він написав у твітері, повідомляє Укрінформ.

"Повідомлення ЗМІ про меморандум Ірану варто сприймати як... повідомлення ЗМІ. Переговори тривають. Працюємо для отримання чорних скриньок. Ключове для нас: встановлення справедливості, виплата компенсацій родинам, притягнення до відповідальності згідно з нормами міжнародного права", – повідомив міністр.

Раніше Radio Farda повідомило, що іранська влада надіслала МЗС України проєкт меморандуму про взаєморозуміння, щоб Київ не подавав судових позовів у зв’язку з авіакатастрофою літака МАУ біля Тегерана 8 січня.

Фото – скриншот з твітера Дмитра Кулеби

 

Нагадаємо, 8 січня 2020 року після вильоту з аеропорту Тегерана ракетою був збитий літак Boeing-737 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран – Київ. На борту перебували 176 осіб: 167 пасажирів і дев'ять членів екіпажу. Всі вони загинули.

Liked the article?
Help us be even more cool!