ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кримський журналіст повідомив, що його побив невідомий

02.02.2018, 11:43
Крим, Ялта, фото - Віктор Владіміров / Радіо Свобода

Кримський журналіст видання “Примечания” Євген Гайворонський повідомив, що в центрі Ялти 1 лютого на нього напав невідомий. Про це він розповів Крим.Реалії.

За словами журналіста, інцидент стався на вулиці Севастопольській біля санаторію ЧЧФ.

“Я йшов вулицею і відчув за спиною якийсь рух. Не встигнувши повернутися, я отримав удар ногою в спину і впав на землю. Нападник почав завдавати ударів по спині й голові, вигукуючи образи на мою адресу. Все сталося дуже швидко, і нападник зник у провулку, мабуть злякавшись перехожих. Я відразу звернувся в поліцію і написав заяву щодо цього інциденту”, – розповів Гайворонський.

Журналіст уточнив, що вважає замовником цього нападу ялтинського девелопера Дмитра Тюкаєва, “бізнесу і порушень закону якого” він присвятив кілька журналістських розслідувань.

“Тим більше що голос нападника видався мені знайомим – людина зі схожим голосом раніше телефонувала мені в січні й повідомляла, що йому заплатили гроші, щоб мене покалічити”, – розповів Гайворонський.

Гайворонський стверджує, що конфлікт між ним і Дмитром Тюкаєвим виник наприкінці жовтня 2017 року, коли у виданні “Примечания” вийшла стаття про забудову курортного селища Гаспра. Журналіст вказував, що фірми девелопера забудовують селище з порушеннями закону, після чого на адресу Гайворонського нібито стали надходити погрози від невідомих осіб. Журналіст повідомляє, що у відділі поліції на його заяви не реагували і відмовляли в порушенні кримінальної справи.

Як пише видання, публічних коментарів Дмитра Тюкаєва з цього приводу немає. Кримське управління МВС Росії поки не повідомляє про цей інцидент.

Liked the article?
Help us be even more cool!