ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кримський блогер Рамазанов вийшов на свободу

16.07.2018, 10:04
Фото – Крим. Реалії

14 липня Кримчанина Ісмаїла Рамазанова випустили з Сімферопольського СІЗО, повідомляє Укрінформ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Центральної виборчої комісії Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедля.

"Ісмаїла Рамазанова випустили з Сімферопольського СІЗО", – поінформував він.

Як повідомляв ІМІ, 12 липня, "суд" над кримськотатарським блогером Ісмаїлом Рамазановим, який більше п'яти місяців знаходиться під вартою за "пропаганду екстремізму", відхилив клопотання слідства на продовження терміну перебування його в СІЗО.

Раніше захист Рамазанова вже неодноразово клопотав про зміну запобіжного заходу на домашній арешт, вважаючи неправомірним його перебування у СІЗО.

Рамазанова було затримано 23 січня російськими силовиками після обшуку в його будинку в селищі Новий Світ Сімферопольського району. Йому пред'явили обвинувачення в "пропаганді екстремізму" за допомогою інтернет-радіо Zello. Пізніше суд заарештував його і пред'явив обвинувачення в "поширенні екстремістських матеріалів". Слідство також приписує Рамазанову незаконне зберігання патронів.

Він не визнає вини. На останньому засіданні "суду" Рамазанов назвав прізвище одного із співробітників ФСБ – Максименко, який застосовував до нього жорстокі тортури. Рамазанов намалював портрет співробітника ФСБ, зажадавши його упізнання та очної ставки.

Liked the article?
Help us be even more cool!