ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кропивницька "Гречка" запроваджує чайові для своїх журналістів

Кропивницьке онлайн-видання “Гречка” запровадило на своєму сайті можливість задонатити автору, стаття якого сподобалася читачам. Про це медіа повідомило у своєму фейсбук-дописі.

Така можливість з'явилась у зв'язку з оновленням функціонала сайту медіа. Серед нововведень – графічні символи для позначення в стрічці новин подкастів, відеоматеріалів та рекламних текстів. 

Скриншот з фейсбук-сторінки Гречки

Редакторка видання Анастасія Дзюбак розповіла представнику ІМІ в Кіровоградській області, що кнопка для “чайових” запрацює з авторськими матеріалами.

“Якщо лишити чайові за гарну роботу в багатьох сферах є нормою, то чому б і нам не запозичити цей досвід? Кнопка для чайових, яка веде на персональні “банки” наших журналісток, буде вбудовуватись в ексклюзивних, авторських матеріалах. Задонатити можна будь-яку суму від 10 гривень”, – розповіла Дзюбак.

За словами журналістки, наразі кнопку для донатів тестово вбудували у вже опубліковані раніше тексти. Однак повноцінно система запрацює вже з новими авторськими матеріалами. 

“Вважаю, такі мінібонуси можуть надихати команду. Також сподіваюсь, що це поступово привчатиме читачів платити за контент, адже, на мою думку, рано чи пізно саме така модель має стати ключовою у фінансуванні незалежних медіа”, – резюмувала Анастасія Дзюбак.

Liked the article?
Help us be even more cool!