ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кропивницький телеканал "Вітер" постраждав від вірусної атаки, знищено увесь контент

07.08.2019, 14:40
Фото - cbn.com.ua

Кропивницький телеканал “Вітер” (входить до медіахолдингу “Центральноукраїнське бюро новин”), вночі 7 серпня потрапив під потужну вірусну атаку.

Про це повідомив директор медіахолдингу Вадим Мурований, інформує CBN. 

За словами Мурованого, вірус пошкодив сервер телеканалу, знищивши всі матеріали, що були напрацьовані з моменту його запуску. 

“Ми втратили увесь контент. Вірус пошкодив основний ефірний сервер каналу. Найбільша втрата для нас – це архів програм власного виробництва: “The Ексклюзив”, “#редхотчиліпіпл”, “Лайвовий кіт” та інших”, – зазначив Мурований.

Він додав, що зараз технічна служба телеканалу робить усе можливе, аби відновити повноцінну роботу, насамперед – власний контент.

В ексклюзивному коментарі представнику ІМІ у Кіровоградській області директор медіахолдингу зауважив, що наразі причин пов'язувати вірусну атаку з діяльністю медіа немає підстав, однак остаточні висновки робитимуть після експертного заключення  технічної служби телеканалу. 

З висновками спеціалістів представників ІМІ пообіцяли ознайомити після завершення відновлювальних робіт.

Згодом гендиректор повідомив представнику ІМІ, що підхопити самі по собі вірус на каналі не могли, оскільки це захищені сервери, відповідно заніс точно хтось руками. 

Водночас, неясно, чи умисно, чи ні. Крім того, нічого з того, що було пошкоджено вірусом, відновити не змогли. А це всі передачі каналу з моменту створення.

Також керівник каналу додав, що не вбачає перешкоджання, бо причини так і не знайшли.

Liked the article?
Help us be even more cool!