ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кропивницький медіахолдинг CBN поповнився власним телеканалом

24.01.2019, 10:34
Фото - golosgromadu.info

З 1 лютого в цифровому телепросторі Кіровоградщини з’явиться новий телеканал “Вітер”, який входить у медіахолдинг “CBN”. Про це повідомляє представник ІМІ в Кіровоградській області.

Канал спочатку транслюватиметься у двох містах - Кропивницькому та Олександрії. Надалі трансляцію планують розширити на всю територію області. Спочатку в ефірі каналу буде три випуски новин, спортивна, музична програми та молодіжне ток-шоу. Також транслюватимуться художні фільми й телесеріали.

Фактичним власником згаданого медіахолдингу, до якого входять газети “Народне слово”, “Кіровоградська правда”, “Україна-Центр” та інформаційний сайт CBN, є товариство з обмеженою відповідальністю “Центральноукраїнське бюро новин” під керівництвом колишнього гендиректора Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії Вадима Мурованого.

Кінцевим бенефіціарним власником фірми значиться місцевий підприємець Олег Засько. А от до співзасновників входять ТОВ “Об’єднання редакцій видань обласної газети “Кіровоградська правда”, ТОВ “Редакція газети “Народне слово” та ТОВ “Редакція газети “Україна центр”.

Сам Олег Засько, крім того, володіє пов’язаними з журналістикою фірмами ТОВ “Кіровогардпресгрупа”, ТОВ “ТРК “Контакт-ЛТД”, ТОВ “ТРК “Інтелкон”, ТОВ “РТРК “Кур’єр”, ТОВ “ТРК “Скіфія ФМ”.

Liked the article?
Help us be even more cool!