ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Криворізька чиновниця звинуватила газету у наклепі, видання обіцяє опублікувати спростування

25.11.2014, 14:41

Начальник управління освіти і науки виконкому Криворізької міськради (Дніпропетровська обл.) Наталія Касимова вимагає спростування від редакції «Домашньої газети» щодо причетності чиновниці до корупції. Про це йдеться у сюжеті ТРК «Рудана» від 21 листопада.

У вимозі про спростування, розміщеній на сайті управління освіти йдеться про те, що у випуску газети від 19 листопада була розміщена публікація без вказання автора про нібито причетність Касимової до корупційної схеми з розкрадання бюджетних коштів на закупівлі продуктів для шкіл. При цьому, як зазначає чиновниця, була розміщена її фотографія, ім’я та посада як фігуранта справи, у якій ведеться досудове розслідування.

«У статті були представлені відомості, що не підтверджені, не відповідають дійсності, порушують мою честь, гідність, ділову репутацію та суперечать чинному законодавству України», - йдеться у вимозі про спростування.

Таке спростування чиновниця вимагає розмістити у найближчому випуску газети. «Крім того, повідомляю, якщо таке спростування у зазначений спосіб не буде зроблене, я буду змушена звернутися до суду за захистом своїх порушених прав та стягненням моральної шкоди, яка заподіяна порушенням моєї честі та гідності», - зазначено у вимозі.

Водночас в коментарі регіональному представнику ІМІ головний редактор «Домашньої газети» Віктор Коваленко визнав помилку видання та обіцяв опублікувати спростування.

«У нас випало слово, йшлося про начальника відділу управління. Ми дамо спростування у найближчому випуску», - повідомив Коваленко.

Матеріал зі спростуванням має вийти у номері газети від 26 листопада.

Liked the article?
Help us be even more cool!