ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Затриманого кримського журналіста після допиту відпустили

30.03.2017, 14:15

Журналіста інтернет-видання Аrticle20.org Тараса Ібрагімова, якого сьогодні затримали у Криму біля “Центру протидії екстремізму”, відпустили. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила співзасновниця Крим-SOS Таміла Ташева.

“Тараса Ібрагімова випустили. Говорили з Тарасом. З ним все гаразд. За його словами, співробітники Центру “Е” вели себе коректно, їх не катували, говорили коректно. Троє співробітників півтори години розпитували детально про те, чим він займається і про що пише в Криму. Також сказали про те, що він висвітлює тему однобоко, і запропонували свої послуги для коментарів зі своєї сторони. Пообіцяли стежити за його публікаціями. Він дав письмові пояснення. Бесіда проходила без присутності адвоката”, - написала вона.

Ташева також додала, що затримання відбулося через дорогу від Центру “Е”. “Через деякий час до них підійшли, представилися і сказали, що хочуть їх допитати. Причиною є те, що невідомі (підозрілі) люди знаходяться біля режимного об'єкту”, - написала вона.

Як повідомляв ІМІ, 30 березня у Сімферополі (окупований Росією Крим) затримали журналіста ресурсу Аrticle20 Тараса Ібрагімова та тримають у “Центрі протидії екстремізму”.

Фото - QHA

Liked the article?
Help us be even more cool!